ULBS Bahasa Melayu (Calon Persendirian) 2017

ULBS Bahasa Melayu (Calon Persendirian) 2017

Assalamualaikum ♥   Dalam setengah jam yang lalu (mengikut masa aku sedang menulis ni) aku baru je sampai rumah. Baru balik dari SK Lang...

Read more
Tentang Ramadhan I

Tentang Ramadhan I

Assalamualaikum ♥  Alhamdulillah, tahun ni masih sempat lagi berjumpa dengan Ramadhan, dan aku berharap masih sempat bertemu lagi untuk t...

Read more
Album terbaru by Aina Akmal

Album terbaru by Aina Akmal

Assalamualaikum ♥ Hai semua, perasan kan sejak akhir-akhir ni aku jarang sangat update blog aku. Kalau update pun bulan ni, 3 tahun kemud...

Read more
Just wanna say anneyonghaseyoo :3

Just wanna say anneyonghaseyoo :3

Assalamualaikum ♥ Fuh kiri! Fuh kanan! Pergh dah lama gila aku tak menulis kat sini. Seriously, makin lama aku rasa semangat aku me...

Read more
Bershopping di Althea!

Bershopping di Althea!

Assalamualaikum ♥ Sebenarnya, dah lama aku nak up entri ni, tapi disebabkan kemalasan aku berganda-ganda maka aku asyik menangguhkannya sehi...

Read more
Me, myself and MR. SPM.

Me, myself and MR. SPM.

Assalamualaikum  ♥  dan halloo gais,  Aku harap pembaca-pembaca yang sedang membaca blog aku ni berada dalam keadaan yang sihat ...

Read more
Syndrome Gila Stereng

Syndrome Gila Stereng

Assalamualaikum ♥   Baca tajuk aku sure korang dah tahu benda yang aku nak share. Hehehe, tapi aku tetap nak cerita juga since...

Read more
Tips Test JPJ

Tips Test JPJ

Assalamualaikum  ♥  Actually aku tak adalah special tips sangat untuk hari test JPJ ni. Cuma sedikit nasihat dan tips untuk bagi ko...

Read more
Aku, Kereta dan JPJ

Aku, Kereta dan JPJ

Assalamualaikum ♥ Aku rasa dari tajuk aku mesti korang boleh agak apa benda yang aku nak bebelkan hari ini, ye dak? Heheh. Sejujurn...

Read more
Tips menjadi pendengar yang baik

Tips menjadi pendengar yang baik

Assalamualaikum ♥  Nak mendengar ni semua orang boleh mendengar, inshaaAllah. tapi nak jadi pendengar yang baik ni tak semua or...

Read more
Tolong jangan saman saya..

Tolong jangan saman saya..

Assalamualaikum ♥ Follow my blog with Bloglovin Hari tu,  dalam 2 minggu lepas,  aku hampir nak kena saman. Al kisahnya bermula de...

Read more
Day 2 : Resepi (Mark's Meal)

Day 2 : Resepi (Mark's Meal)

  Assalamualaikum ♥   NAMPAK SEDAP GILA KAN? So hari aku nak ajar resepi yang paling mudah gila dalam dunia ni. Aku ...

Read more
Segment: Follower meningkat dengan mudah

Segment: Follower meningkat dengan mudah

Assalamualaikum ♥  JOM JOIN SEMUA!!! BlogID =  8477741692408212693

Read more
Chapter 1 ; Page 1

Chapter 1 ; Page 1

Assalamualaikum ♥  Alhamdulillah, Allah still give us chance to breath today. Face a new day, a new life, a new beginning for all of...

Read more