My Top 5 K-Drama OST.

My Top 5 K-Drama OST.

  Assalamualaikum ♥    5. AKMU (악동뮤지션)- 'Be With You' (Scarlet Heart: Ryeo OST, Part 12)  AKMU never dis...

Read more
Review ; Smartphone Wiko JERRY

Review ; Smartphone Wiko JERRY

Follow my blog with Bloglovin    Assalamualaikum ♥  Minggu lepas, ayah aku beli phone baru memandangkan ayah aku punya phone...

Read more
Healing Day @Lata Mengkuang Air Terjun, Sik

Healing Day @Lata Mengkuang Air Terjun, Sik

  Assalamualaikum ♥ Holla gais. Memandangkan sekarang ni musim cuti ni jadi ramai family yang ambil kesempatan nak bercuti dengan ...

Read more
Segmen Pencarian Bloglist 2017 Blog Cik Zue

Segmen Pencarian Bloglist 2017 Blog Cik Zue

Assalamualaikum ♥   Syarat - syarat 1. Follow blog. 2. Buat entry bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist 2017 Blog ...

Read more
Day 1 : Cabaran 25 Hari Blogging

Day 1 : Cabaran 25 Hari Blogging

  Assalamualaikum ♥  Nama diberi Nur Aina Hanis. Asal aku Kedah. tapi bahasa utama dekat blog aku tak berapa nak bunyi Kedah...

Read more
Cabaran 25 Hari Blogging

Cabaran 25 Hari Blogging

  Assalamualaikum ♥  Hari ini aku nak buat satu cabaran untuk blogging. Tak delah mencabar sangat pun. Cuma nak bagi idea kepad...

Read more
Thank you for 10k and your support!

Thank you for 10k and your support!

  Assalamualaikum ♥   I really really wanna to thanks to all my beloved readers yang sudi baca cerita karut aku dekat Wattpad. I ...

Read more
Freebies : Blockquote {1}

Freebies : Blockquote {1}

  Assalamualaikum ♥      Step 1 : Go to Blogger Dashboard and Select Template and then select Edit HTML to open your Te...

Read more
Tutorial : Auto Read More With Thumbnail For Blogspot/Blogger Posts

Tutorial : Auto Read More With Thumbnail For Blogspot/Blogger Posts

Assalamualaikum  ♥ //CONTOH\\ Step 1 : Go to Blogger Dashboard and Select Template and then select Edit HTML to open your T...

Read more
Childhood Days

Childhood Days

Assalamualaikum ♥ Hari kelas memandu aku cancel since cikgu tu MC. So next week baru aku punya kelas rasmi dekat akademi memandu. Setaka...

Read more
Nervous system.

Nervous system.

Assalamualaikum ♥ Yayy. New look. Okay. Sebenarnya aku nak drift fikiran aku dari fikir pasal kenervousan aku untuk belajar bawa kereta e...

Read more
My first baby!

My first baby!

Assalamualaikum ♥ EHEH. BABY?  It's been a while aku menulis dan merepek dekat blog ni. Since aku dah mula acah-acah start busy den...

Read more