Tangguh SPM

Assalamualaikum ♥ SPM ditangguhkan? Tak. Tak.  Jangan salah faham. Yang SPM tertangguh ni untuk aku je, bukan untuk calon-calon SPM 2016...

Read more
Day 1 ; 21 Days Blog Challenge

Day 1 ; 21 Days Blog Challenge

Assalamualaikum ♥ Semalam aku cakap aku nak buat 30 days challenge ni kan, tapi aku pendekkan tempoh masa dia dan aku ubah suai si...

Read more
30 Days Blog Challenge!

30 Days Blog Challenge!

Lately, I got no idea what to post on my blog. Every time I click 'NEW POST', I was like, you don't have any story girl and I...

Read more
Just wanna talk.

Just wanna talk.

Warning !! This post actually aku nak merepek pasal kpop je. So a bit annoying kot lah kepada yang tak minat. Haha. sooo sorry. Bolehh la...

Read more
Kisah Gula Perang.

Kisah Gula Perang.

Assalamualaikum ♥ Semalam.. my mama request suruh buat kek, mama cakap mama nak makan masa nak buka puasa. Aku sebenarnya tengah malas mas...

Read more