Mental Breakdown?

Mental Breakdown?

Assalamualaikum ♥ 2 Hari ni , menjadi-jadi aku buat drama marathon . Penat sangat, macam kena lari satu sekolah. Lol. Dua hari tidur tak ...

Read more
Happy 1K!

Happy 1K!

Assalamualaikum ♥ Dulu aku memang saja je buat Wattpad, kononnya nak baca novel. Aku start kenal masa tu sebab aku nak cari novel yang fr...

Read more
Temptation of Sales!

Temptation of Sales!

Assalamualaikum ♥ Good morning guys? or afternoon guys lol.  2 days before I've received an email form Zalora. Not an email but E-MA...

Read more
Dah sampai!

Dah sampai!

Assalamualaikum ♥ Yuhuu, korang ingat tak entri aku yang pasal Zalora probs dan aku punya isu dah selesai dah? Every story have happy end...

Read more

Your issue have resolved!

Assalamualaikum ♥ Wah isu apa plak dah yang dah selesai ni? semalam kan aku ada cerita yang Zalora ada bagi voucher but end up voucher tu...

Read more

Zalora buat hal?

Assalamualaikum ♥ Hari ini aku dapat voucher dari Zalora. Eksaitednya aku tadi lol. dapat-dapat tu terus aku buka web zalora nak check ou...

Read more
Online Shopping MALAYSIA?

Online Shopping MALAYSIA?

Assalamualaikum ♥ The latest Malaysia online shopping trend has become a very popular shopping method for shoppers recently. Even for ...

Read more