Tips Make Up untuk Kulit Berminyak.

Tips Make Up untuk Kulit Berminyak.

Tips Make Up untuk Kulit Berminyak. Assalamualaikum semua. Berita baik untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak. Hari ini aku n...

Read more
NOVEL : SKY LOVE PART 8

NOVEL : SKY LOVE PART 8

“It’s secret belle. One day I will let you know.” - Hafiz Ashraff Elya mencelikkan matanya. Merenung langit bilik. Cuba...

Read more

Quick Update !

Assalamualaikum. Okay ini quick update. Banyak benda aku nak share. So I will storyy random jelah yee. Ehek! Plus.. aku menulis guna phone...

Read more
ARTWORK : POSTER/GRAPHIC CHALLANGE : TASK [4]

ARTWORK : POSTER/GRAPHIC CHALLANGE : TASK [4]

4 : Make a romantic/angst poster using your otp of bias' 5 with 3 colors only [black.white.other] Hahaha. aku tak tahu kenapa m...

Read more
MAMA

MAMA

Hoyeaahhh! Aku tak sabar nak tunggu. Aku tak tahu sama ada Rain datang buat perfomence ke tak. Tapi kalau boleh aku harap dia ada sama ...

Read more
Edit Blog : Forgettable Miracle

Edit Blog : Forgettable Miracle

Assalamualaikum. Ecewahhh. Haii awak semua. Sehat tak? Sejak aku tak online ni.. banyak benda yang berlaku aku tak tahu. Macam hidup di ba...

Read more
Random time!

Random time!

Assalamualaikum. Seminggu aku tak menulis apa-apa dekat blog ini kan? So ada sesiapa yang rindukan aku? Aku pun dah jadi pelik kejap nak m...

Read more
Sayonara. [Hia-Tus]

Sayonara. [Hia-Tus]

Assalamualaikum.

Read more
Artwork : Poster/Graphic Challange : Task [3]

Artwork : Poster/Graphic Challange : Task [3]

Assalamualaikum. Haii uolss. Hahaha. Masa aku tengah nak taip entri ni tetiba blackout. Mujur masa tengah nak taip ni. Buatnya masa aku...

Read more
Penyakit Kronik.

Penyakit Kronik.

Assalamualaikum. Lately, otak aku memang kering idea nak menulis. Selang 2-3 hari baru aku menulis. Trafikk aku tak payah cerita lah. Meru...

Read more
Malaysia yang suka mengundang bala.

Malaysia yang suka mengundang bala.

Assalamualaikum. Dah beberapa hari isu ini hot dekat Facebook, dan aku buat tak tahu je untuk dua-tiga hari ini. Tapi setelah banyak o...

Read more

Bosan.

Assalamualaikum. Aku tengah rasa macam nak tanam muka aku dalam tilam je. Gila bosan. Aku asyik refresh blog je dari tadi. Lepas tu jenguk...

Read more
Edit Blog : Dr.Shikin

Edit Blog : Dr.Shikin

Assalamualaikum. Selamat petang semua. Aku sekarang ni tengah blank-blank otak lagii ni. Korang dah makan? Hmm. tadi aku ada edit sebuah b...

Read more
Edit Blog : It's Raining

Edit Blog : It's Raining

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Guess what? Whole night aku habiskan masa mengadap laki aku. Siapa laki aku? Hang p la cari sendi...

Read more
Simptom pelik.

Simptom pelik.

Assalamualaikum. 3 hari aku tak menulis blog, ada orang rindu aku tak? Hahaha, jangan cakap korang rindu kalau setakat nak pujuk hati. Sim...

Read more